همزمان با ماه رمضان و در قالب طرح سپاس؛
سرمایههای معنوی ایران اسلامی گرامیداشتهشدند
همزمان با ماه مبارک رمضان و در قالب طرحسپاس، خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران سرافراز ایران اسلامی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان تجلیلشدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، «سپاس» طرحی است که طی سالهای اخیر از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در مرکز استان و شهرستانها اجرامیشود.
تجلیل از خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان والامقام و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، بهویژه نسل کودک و نوجوان، فراهمسازی زمینههای حضور این سرمایههای معنوی ایران اسلامی در مراکز و همنشینی مربیان، اعضا و خانوادهها برای بهرهگیری از دیدگاهها و تجربههای ارزشمند آنان، از جمله اهدافی است که در اجرای این طرح دنبالمیشود.
درهمینراستا، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان نخستین گام برای اجرای این طرح در سال ۱۴۰۲ را با مشارکت دستگاههای فعال در این حوزه برداشت و با همکاری بنیاد شهید انقلاب اسلامی و آموزش و پرورش شهرستان شفت، از خانوادههای معظم شهیدان، جانبازان و ایثارگران این خطه از ایران اسلامی تجلیلکرد.
طی این حرکت هدفمند فرهنگی، دیدار و قدردانی از مادر شهید والامقام هشت سال دفاع مقدس « اسماعیل بلورین» در اولویت برنامهها قرارگرفت.
تجلیل از «محسن محمدیان»، «جانعلی چراغی» و «حسینعلی واسه»، از رزمندگان و جانبازان صیانت از کشور و باورهای ایرانیاسلامی هم در دستورکار قرارداشت و از این یادگاران ماندگار هشتسال دفاعمقدس، قدردانیشد.
مدیرکل کانون استان گیلان نیز در این آیینها، از اهمیت جانفشانی شهیدان و ایثار خانوادههای معظم آنان در مسیر صیانت از ایران اسلامی و باورهای دینی حاکم بر آن صحبتکرد و تمامی آحاد جامعه را مدیون و مرهون شهدا و خانوادههای این بزرگواران دانست.
سیدجلیلمیرعظیمی همچنین، معرفی هرچه بیشتر و بهتر این شخصیتها به جامعه را مهم ارزیابیکرد و با خاطرنشانکردن اجرای طرح سپاس در کانون استان گیلان گفت: این طرح بهمنظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، معرفی مفاخر و بهرهمندسازی نسل کودک و نوجوان از اندیشههای آنان برگزارمیشود.
او درهمینحال، این تفکر را در فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی مربیان این مجموعه جاری و ساری دانست و با بیاناینکه برنامههای کتابمحور مراکز فرهنگی هنری کانون با رویکرد دینی و اسلامی به مرحله اجرا گذاشتهمیشود، افزود: آشناسازی هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان با سرمایههای معنوی کشور هم در صدر برنامهها قراردارد.
سیدجلیل میرعظیمی طی این حرکت فرهنگی که حضور جعفر مجیدی، مسئول حراست کانون استان گیلان را به همراهداشت، از ادامهداربودن و افزایش گستره اجرای این طرح نیز سخنگفت و ضمن ضروری ارزیابیکردن نکوداشت نام و یاد شهیدان تاکیدکرد: یادکردن از یادگاران ماندگار این دیار که در گمنامی به اعتلای ایران اسلامی کمکمیکنند نیز رسالتی است که بر دوش همگان، علیالخصوص، فعالان فرهنگی احساس میشود و برای ادای دین خود به این عزیزان بیش از گذشتهتلاشمیکنیم.
خانواده معظم شهیدان، جانبازان و رزمندگان هشتسال دفاع مقدس هم در این دیدارها، از اندیشههای و دیدگاه خود خود برای پاسداشت انقلاب اسلامی و آرمانهای بلند این نظام مردمی صحبتکردند و دفاع از پایههای مستحکم انقلاب و ولایتپذیری را لازمه دستیابی به این اهداف عالیه عنوانکردند.
اهدای لوح سپاس و هدایا به خانواده معزز شهدا، رزمندگان و جانبازان والامقام، ازدیگر برنامههایی بود که عصر روز چهارشنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ درقالب «طرح سپاس» صورتگرفت.